A brit miniszterelnök fejkendőben látogatott meg egy mecsetet - videó

MAY, Theresa
London, 2018. március 14. Theresa May brit kormányfő távozik a londoni kormányfői rezidenciáról, a Downing Street 10-ből, hogy részt vegyen a képviselői kérdések és azonnali miniszterelnöki válaszok szokásos heti alsóházi félóráján a brit parlamentben 2018. március 14-én. Theresa May bejelentette, hogy a brit kormány kiutasít 23 olyan orosz diplomatát, akikről megállapította, hogy hírszerzési tevékenységet folytatnak Nagy-Britanniában, és felfüggeszt minden magas szintű diplomáciai érintkezést Oroszországgal. Az intézkedések előzménye az angliai Salisbury városában idegméreggel elkövetett gyilkossági kísérlet, amelynek célpontja Szergej Szkripal, a brit külső hírszerzés (MI6) volt orosz ügynöke, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredese és lánya, Julija Szkripal volt. (MTI/EPA/Will Oliver)
Vágólapra másolva!
Theresa May brit kormányfő bizonyára tudja, hogy az arab eredetű „iszlám" szó jelentése behódolás, alávetés. Ő most pontosan ezt gyakorolja.
Vágólapra másolva!

Néhány napja ért véget a ramadán, a hagyományos muszlim böjt hónapja. Nagy-Britannia miniszterelnöke valamiért úgy érezte, hogy

emiatt el kell mennie egy londoni mecsetbe.

Az eseményről videofelvétel is készült, aminek az alapján May szemmel láthatóan jól érezte magát a muszlim migránsok körében.