Migránsok erőszakoltak meg egy görög nőt

Vágólapra másolva!
A 23 éves nőt csoportosan erőszakolta meg 2 szír és egy algériai migráns másfél éve – miközben éppen a migránsoknak rendezett szolidaritási rendezvény zajlott. Most a thesszaloniki bíróságon a nőnek újra szembesülnie kellett a támadóival – borzalmas volt újra átélnie a történteket.
Vágólapra másolva!

2016. október 2-án a nő és barátja egy migránsoknak rendezett szolidaritási rendezvényre mentek a szaloniki egyetemre.

A rendezvény után a lány a barátjával átment az egyetem udvarán, amikor a három migráns megtámadta őket – törött üvegekkel fenyegették és megkötözték a lányt és a barátját is.

Ezek után a nőt a három migráns orális szexre kényszerítette – a lány barátja szeme láttára. Mindeközben persze – az erőszaktól néhány száz méterre – zajlott a jótékonysági bál, amelyet éppen a migránsoknak szerveztek.

A görög rendőrség elfogta a három migránst: a 19, a 22 és a 29 éves szír és algériai férfit. A migránsok lakásában kábítószereket, lopott ékszert és 5500 forintnyi eurót találtak.
A bíróság most hozott ítéletet, így a 22 éves migráns 29 évet, a 29 éves férfi 21 év börtönt kapott, a 19 évest a fiatalkorúak bírósága ítéli majd el.