Rátámadt két férfire egy migránsnő a párizsi közértben, mert melegek voltak

Vágólapra másolva!
Párizs egyik elővárosában, Rueil-Malmaison egyik bevásárlóüzletében egy migráns asszony hihetetlen agresszivitással, minden előzmény nélkül rátámadt két férfire. Mivel úgy értékelte, hogy egy homoszexuális párról van szó, életveszélyesen megfenyegette őket. A rendőrség nyomoz.
Vágólapra másolva!

A Carrefour egyik üzletében, ami egy nagyobb közértnek felel meg, egy meleg pár békésen vásárolt. Amikor a pénztárhoz értek, az előtte álló asszony hirtelen rikácsolni kezdett. Azt üvöltötte a francia közszolgálati televízió szerint, hogy "Mocskos buzik, Algériában majd elvágják ezért a torkotokat, dögöljetek meg!". És még folytatta. Az asszony mellett áll 4 éves kislánya, aki végignézte anyja tombolását.

Az egyik megfenyegetett férfi, egy 55 éves tanár feljelentést tett és a közszolgálati rádiónak elmesélte, hogy mi történt. Jogilag életveszélyesen megfenyegették őket, a rendőrség nyomoz.

A francia homoszexuálisok jogait védő egyesült szerint 2016-ban, tehát a migránsválságot követő első évben döbbenetesen megnőtt a melegek elleni, mindenfajta erőszak száma. És azóta tovább növekszik.