Megölte az apját, hogy ellophassa az autóját, és gyerekeket mészárolhasson le

Vágólapra másolva!
Jesse Osborne 2016 szeptemberében gyilkolta meg az apját, hogy ellophassa a férfi autóját, és tömegmészárlást rendezzen egy általános iskolában. 
Vágólapra másolva!

Az akkor még csak 14 éves fiú kivette a szekrényből a fegyvert, majd háromszor fejbe lőtte az apját, aki éppen olvasott. Elköszönt a háziállatától, egy nyúltól, majd az apja kocsijával elhajtott a Torwnville-i általános iskolához- írja a Metro.

Az volt a terve, hogy minél több embert megöljön, ahogy azt már korábban nyilvánosságra is hozta. Az egyik közösségi oldalon egyszer azt posztolta, hogy

50-60 embert simán le tudna lőni, de ha szerencséje van, akár még százötvennel is tudna végezni.

Az iskolában lelőtt egy hatéves kisfiút, és megsebesített két tanulót, és egy tanárt. Szerencsére azonban a nagyobb vérengzést egy önkéntes tűzoltó még időben megakadályozta, és elvette a fegyvert Osborne-tól. Azután feltartóztatta a gyereket, amíg a rendőrök megérkeztek. Tőlük már zokogva kérdezte a fiú, hogy meghalt-e valaki? A tettét valószínűleg nem bánta igazán meg, és később azt is bevallotta, hogy azért egy általános iskolában akart lövöldözni, mert a középiskolákat már sok rendőr védi.

Hogy apját miért ölte meg, azzal magyarázta, hogy kellett neki az autója.


A most 16 éves fiút 30 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, és jó magaviselettel sem szabadulhat korábban. Jesse Osborne állítja, hogy nagyon megbánta tettét, és szeretné a rácsok mögött befejezni az iskolát. Az esküdtszék egyik tagja azt mondta, hogy reméli, a börtönben fog meghalni a fiatal fiú.