Meghalt a világ egyik legkeményebb dominája

Koulla Kakoulli, domina
Vágólapra másolva!
Az 56 éves Koulla Kakoullit a világ legkeményebb dominái között tartották számon. Az ötgyerekes anyuka és nagymama nemcsak arról volt hírhedt, hogy szinte bármit bevállalt a férfiaknak, hanem izmos testéről is, amit mindennap edzett. Dometria úrnő – így hívta magát – abba halt bele, hogy a szteroidokra kábítószert vett be. A nő a leggazdagabb ügyfelek kedvence volt.
Vágólapra másolva!

Dometria úrnő holttestét a privát kínzókamrájában találták meg, az angliai Brightonban még nyáron. A The Sun azért elevenítette fel a domina halálának különös körülményeit, mert a napokban hozták nyilvánosságra az ezzel kapcsolatos nyomozás eredményét.

Eszerint Dometria augusztus 3-án

nem jelent meg az egyik ügyfelével előre leegyeztetett találkozón,

ez a hanyagság pedig egyáltalán nem volt jellemző rá. A nőt keresni kezdték, végül annak a klubnak a kínzókamrájában találták meg, ahol dolgozott. A halottkém megállapította: a nő legalább egy napja halott volt.

A dominát fekete rövidnadrágban és egy ujjatlan pólóban találták meg. A kínzókamrában erős tisztítószer szaga terjengett,

az orrában pedig ketamin nyomait találták.

Kiderült, Dometria úrnő rendszeresen szedett kábítószereket: kokaint, diazepamot, ketamint, metodront, a testépítéshez pedig különböző szteroidokat. Az évek óta tartó koxolástól a nőnek megnagyobbodott a szíve, ráadásul asztmás is volt.

A nyomozás kiderítette, hogy a dominát nem megölték, hanem valószínűleg kábítószer-túladagolásban halt meg.