Baltával hadonászott egy migráns Lyon belvárosában – videó

Vágólapra másolva!
Egyre élhetetlenebbé válnak egyes európai országok a migránsoknak köszönhetően. Legutóbb egy baltával hadonászó migránst kellett Franciaországban hatástalanítani, aki jó ötletnek találta, hogy az éles fegyverrel fenyegetőzzön. Szomorú francia hétköznapok.
Vágólapra másolva!

Egy, az interneten terjedő videón

egy baltával hadonászó hátizsákos migráns látható.

A rendőrség hatástalanítani próbálja a lyoni belváros Operaház előtti parkjában.

A videót nézve és a kommentelők bejegyzései alapján tényleg a francia mindennapokba kerülünk, de ez a videó lehetne bármelyik francia, belga, német, holland, svéd vagy dán városban is.

Már korábban írtunk róla, hogy a Macron-rezsim sorrendben 7. leköszönő minisztere, Gérard Collomb, Lyonban lenne polgármester.

A videót nézve lesz dolga a bukott szocialista belügyminiszternek bőven.

Elemzések szerint a szocialista Collomb kiszállásával a Macron-rezsim egyik fő bázisát képező francia szocialisták és az irányításuk alatt levő baloldali média (Le Monde, Nouvelle Observater, La liberation) fokozatosan kitáncolhat Macron mögül, ennek már vannak nyilvánvaló jelei.

Baltával a kezében hadonászott Forrás: Twitter

Míg Collomb Macron beiktatását könnybe lábadt szemekkel nézte végig, és később arra volt büszke, hogy ő az a miniszter, aki a legtöbbet látja Macront, szakításuk után

Macront érzéketlennek nevezte, akit egyáltalán nem érdekel, hogy mit mondanak a francia emberek.

És ebben igazat kell adni neki. Számtalan példa mutatja, hogy Macront, ezt a 21. századi értékek nélküli, nihilista pozőrt a hatalmán kívül semmi nem érdekli. Leteremtett egy kisfiút, aki kedvesen Manúnak szólította, hogy őt elnöknek kell hívni, egy munkanélküli kertészt pökhendi, cinikus, nagyképű módon arról oktatott ki, hogyan kell munkát találni, De Gaulle házánál pedig nekiesett a nyugdíjasoknak, amiért azok, egyébként jogosan, panaszkodni mertek.