Az iskola vécéjében akasztotta fel magát a 14 éves fiú, a húga talált rá

Vágólapra másolva!
A kisfiút gyakran bántalmazták az osztálytársai, emiatt ölte meg magát. A 12 éves testvére szintén abba az iskolába járt, ő talált rá a fiú holttestére.
Vágólapra másolva!

A 14 éves Bradley John a dél-walesi Llanelliben élt, egy iskolába járt a 12 éves húgával, Danielle-lel. Két héttel ezelőtt, az egyik tanítási nap a fiú több óráról is hiányzott.

Amikor a húga meghallotta, hogy a testvére nem ment be az órákra, azonnal a fiúvécébe ment, mivel Bradley rendszeresen oda bújt el, amikor iskolatársai bántották.

Ahogy belépett a mosdó előterébe, hallotta, ahogy a testvére mobiltelefonja megszólalt az egyik fülkéből. Osztálytársai ugyanis folyamatosan próbálták elérni. Válaszolni azonban nem válaszolt sem a telefonhívásra, sem a húgának, ezért a lány hívta a karbantartókat, hogy kívülről nyissák ki az ajtót.

Miután feltörték a zárat, a lány volt az első, aki kinyitotta az ajtót.

Ekkor látta meg, hogy a fiú felakasztotta magát.

Azonnal hívták a mentőket, akik másfél órán keresztül próbálták megmenteni a fiú életét, hiába. Azt mondták, a gyerek körülbelül egy órával azelőtt köthette fel magát, hogy rátaláltak - írja a Metro.co.uk.

A gyerekek édesapja azt mondta, Bradley ADHD-s volt (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar), emiatt könnyű célpont volt az iskolatársainak. Elmondása szerint a fiú nagyon érzékeny volt, mindent a szívére vett.

Azt akarta, hogy mindenki szeresse, és nem értette, miért bántják.

A férfi szerint a tanárok nem kezelték megfelelően az iskolai bántalmazást. Azt mondta, a kislány hogyléte felől sem érdeklődtek, aki teljesen összeomlott, amióta megtalálta a bátyját.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!