Svédországban szervezett migránsbandák uralják a városokat

migránsok Svédországban
Refugee's register their names as they arrive to Stockholm central mosque on October 15, 2015 after many hours bus journey from the southern city of Malmo. Since September, Islamic Relief Sweden welcomes newly arrived refugees at the Stockholm central mosque for one or two nights before they seek asylum in Sweden or travel further to Norway or Finland. AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND / AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
Vágólapra másolva!
Lesújtó véleménnyel van hazájáról a neves publicista, Daniel Friberg. Az Echo TV Napi aktuális című műsorában arról beszélt, hogy Svédországban egy puha totalitárius rendszer működik, ahol az emberek félnek kimondani azt, hogy nem kérnek a bevándorlásból. A baloldali kormány és a média ontja magából az álhíreket (fake news), közben a bevándorláspárti spekuláns, Soros György által támogatott álcivil szervezetek tönkreteszik azok életét, akik mégis mernek nyíltan beszélni a valóságról.
Vágólapra másolva!

Friberg jobban érzi magát itt Magyarországon, mint Svédországban, mert szerinte a hazája már nagyon nem az, ami korábban volt.

Különösen a nagyvásárosok mások, ahol már 40-50 százalékban nem európai migránsok élnek.

Daniel Friberg, Magyarországon élő svéd közgazdász, író Forrás: Youtube/ECHO TV

- tette hozzá.

Svédország 30 százaléka bevándorló hátterű. Ez nagyjából 3,2 millió embert jelent.

A publicista a műsorban elmondta: a jelenlegi helyzet nagyon negatívan hat Svédországra, amely régen Európa első számú országa volt az egészségügyi ellátás vagy a jóléti rendszer szempontjából.

- közölte Friberg, hozzátéve, hogy ezzel párhuzamosan megnőtt a bűncselekmények száma is.

Szerinte a svéd rendőrség nem bír el a bűnözéssel.

Egyrészt

a bűncselekmények számának emelkedése a jól szervezett migránsbandáknak, másrészt a baloldali kormány teljes inkompetenciájának is „köszönhető",

mert az adminisztráció nem tudja megszervezni a rendőrséget.

Migránsok Malmőben Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

- fűzte hozzá.

A svéd publicista kifejtette: a régi „mainstream" média évtizedek óta folytat bevándorláspárti kommunikációt, eközben pedig

egyre több az alternatív, konzervatív média, amely kimondja az igazságot a migránsbűnözésről.

Szerencsére vannak alternatív források - mutatott rá.

A közelgő választásokkal kapcsolatban elmondta: jól látszik a közvélemény-kutatásokból, hogy soha ilyen alacsony támogatottsággal nem bírt a szocialista párt, mint most.

Mint mondta, csak állampolgársággal rendelkezők szavazhatnak, de Svédországban öt év elteltével mindenki automatikusan megkapja azt, függetlenül attól, hogy követett-e el bűncselekményt vagy éppen beszéli-e a svéd nyelvet, házasságkötés esetén pedig hamarabb is hozzá lehet jutni - utalva a (jövőbeli) szavazói összetételre.

A migránsok támogatásával összefüggésben tudatta:

Nagyon sok ilyen eset volt Svédországban. Társadalmilag még mindig nem elfogadott, hogy ha valaki bevándorlásellenes nézeteket vall.

Egy puha totalitárius rendszer működik Svédországban

- hangsúlyozta Friberg.

Nevetségesnek tartja, hogy

Az emberek emiatt félnek felvállalni, amit valójában gondolnak - mondta Friberg, aki örömét fejezte ki, hogy a szeptember 9-i választásokon nemzetközi megfigyelők vesznek részt.