Évekig elkerülte a kiutasítást a bűnöző migráns, aztán meglőtt egy rendőrt

Vágólapra másolva!
A 31 éves iraki migránsnak, Karrar Al Khammasinak öt év alatt kilenc rendőrségi ügye volt, többek között ittas vezetés és tiltott fegyverbirtoklás. Még felfüggesztett börtönbüntetésre is ítélték, de egyetlen hivatalnokban sem merült fel, hogy veszélyes lehet a társadalomra, és ki kellene utasítani az Egyesült Államokból. Az iraki férfi csütörtökön Colorado Springsben tűzharcot vívott a rendőrökkel, és megsebesítette Cem Duzelt, aki kórházban van, az állapota súlyos.
Vágólapra másolva!

Érthetetlen, hogyan kerülte el eddig a deportálást a 31 éves Karrar Al Khammasi, aki jelenleg maga is kórházban van, mert megsebesült a rendőrökkel vívott tűzharcban. Az Irakból érkezett migránst már 2013-ban megbüntették ittas vezetésért. Sajtóértesülések szerint összesen

kilenc alkalommal került összeütközésbe a törvénnyel.

Többek között felfüggesztett börtönbüntetést kapott, mert rálőtt egy autóra.

Karrar Al Khammasi Forrás: El Paso megyei rendőrség

Karrar Al Khammasit idén januárban tiltott fegyverbirtoklásért tartóztatták le, de ezer dollár óvadék ellenében szabadlábra került. Colorado Springsben csütörtökön tűzharcba keveredett rendőrökkel, és súlyosan megsebesítette Cem Duzelt.

Ezúttal gyilkossági kísérlet ellene a vád,

és óvadék ellenében sem kerülhet szabadlábra. Valószínűleg az öt éven keresztül folytatott bűnözői életmód már elegendő alapot nyújt ahhoz, hogy kiutasítsák az USA-ból.