A hős postás mentette meg a 16 éves szexrabszolga lányt - videó

Vágólapra másolva!
A postásként dolgozó Ivan Crisostomo arra lett figyelmes, hogy egy park bokrai között bujkáló tizenéves lány a segítségét kéri, mert üldözik. Védelmet biztosított számára, amíg a rendőrök a helyszínre érkeztek.
Vágólapra másolva!

Az USA Kalifornia államában, Sacramento városában történt az eset, hogy a postásként dolgozó Ivan Crisostomo azt hallotta, hogy segítségért könyörög egy tizenhat éves lány, aki egy park bokrai között bujkál és láthatóan nagyon fél valamitől. Crystal Allen mutatta a tűszúrásokat a karján, és arról beszélt, hogy most is kábítószer hatása alatt van,

nem tud elmenekülni, az üldözői el fogják kapni.

Ivan Crisostomo kihívta a rendőrséget, és vállalta, hogy amíg megérkeznek, szükség esetén védelmére kel a lánynak.

A postás telefonjáról Crystal Allen felhívta az édesanyját is, és elmondta neki, hogy emberkereskedők fogságába került, ezért tűnt el három hónapja.

Szexrabszolgaként kezelték, bántalmazták, kínozták, drogokat adtak be neki.

Egy mozgó autóból kiugorva sikerült megszöknie. Miután kórházi kezelése befejeződött, Crystal Allen csütörtökön felkereste a munkahelyén Ivan Crisostomót, hogy köszönetet mondjon neki. A lány a sajtónak úgy nyilatkozott, hogy nagyon sokat köszönhet a postásnak, mert a segítsége nélkül nem lett volna ereje megszökni az üldözői elől.