Leműttette péniszét a tetőtől talpig agyontetovált férfi

extrém tetoválás, Adam Curlykale
Vágólapra másolva!
A férfinek akkor lett szenvedélye a tetováltatás, miután 2006-ban legyőzte a rákot. Most barátnőjével együtt úgy döntött, a nullo jegyében leveteti a mellbimbóit és eltávolítatja a nemi szervét.
Vágólapra másolva!

A 32 éves Adam Curlykale megjárta a poklok poklát, amikor több mint 10 éve vastagbélrákot diagnosztizáltak nála. A kórházi kezelések után súlyos depresszióba esett, ezért miután gyógyulttá nyilvánították, extrém tetoválásokba kezdett.

Ma már a lengyel férfi

testének 90 százaléka tetovált,

pedig kezdetben csak néhány pöttyöt varratott az arcára, és pár figurát a testére. A szemgolyóját is beszíneztette szürkére. A Mirrornak ezzel kapcsolatban bevallotta, ez a kedvenc színe, és ez illik legjobbak a teljes testét borító (már majdnem) egybefüggő óriástetováláshoz.

Az extrém beavatkozásoknak ezzel még nincs vége. Curlykale

egy mexikói magánklinikára ment, hogy eltávolítassa nemi szervét és mellbimbóit,

mert a nullo szubkultúrához tartozónak vallja magát. A nullók elsősorban olyan férfiak és nők, akik aszexuális emberekként határozzák meg magukat, de nem transzszexuálisak, inkább az eunuchokhoz állnak közelebb.

Supporting one another. #with @missxronix #nullo #nullification #liposuction #ribremoval #adamcurlykale #veronicablades

Adam (Oreo) Curlykale (@adam.curlykale) által megosztott bejegyzés,

A kórházba vele tartott barátnője, Veronica Carol Blades (művésznevén Miss xRonix) is, aki kivetette a bordáit és megműtette a füleit, hogy a tündékére hasonlítson.