Visszatérhetett a manchesteri sorozatgyilkos - újabb áldozat került elő

Manchester Pusher gyilkosság A body was found Tuesday near Whitworth Street West in Manchester city centre
Vágólapra másolva!
Manchesterben él egy városi legenda arról, hogy 2007-től napjainkig közel nyolcvan embert gyilkolt meg egy sorozatgyilkos. A sok hasonló eset miatt gondolják úgy a hatóságok, hogy egy ember állhat a bűncselekmények hátterében. Most pont egy fiatal fiú holttestét emelték ki a Rochdale csatornából. Mi állhat a sok hasonló eset hátterében, létezhet-e a manchesteri sorozatgyilkos?
Vágólapra másolva!

Információk alapján a Rochdale csatornában megtalált holttest a vasárnap eltűnt 19 éves Orlando Nyero - írja a Mirror. A fiatal diák Manchesterben élt és

halálának híre felborzolta a kedélyeket a városban.

A rendőrség hivatalosan nem ismeri el a sorozatgyilkos létezését de városi legendaként él a városban az a hiedelem, hogy egy ember áll a gyilkosságok mögött.

Manchester Forrás: Google Earth

Nyero a hetvenhetedik áldozat akit valamelyik manchesteri csatornában találtak meg.

Ezt a legendát erősíti egy 34 éve biciklista vallomása aki azt vallotta, hogy valaki a bicikli útról lökte a csatornába mikor haza felé tartott.

Forrás: Google Earth

A város lakói twetter bejegyzésekben szólították fel a város vezetését és a rendőrséget, hogy ismerjék el, a legenda igaz. Még egy többé kevésbé használható személyleírás is van a feltételezett elkövetőről. A férfi 20-40 év közötti, átlagos testalkatú és fekete dzsekit hord.

Mindeközben a hatóságok tagadják a gyilkos létezését. Pat Karney, Manchester város tanácsosa azt mondta,

A rendőrség hivatalos közleménye pedig az, hogy az esetek között nincs összefüggés, és a halálesetek "csak balesetek" amit alkohol befolyásoltsága okoz.