3 éves gyereke előtt lövette magát mellbe a barátnőjével

Vágólapra másolva!
A 20 éves Monalisa Perez és a 22 éves Pedro Ruiz rendszeresen készítettek videókat a YouTube-ra. Hogy minél több feliratkozót szerezzenek, Ruiz hihetetlenül nagy ostobaságot talált ki: rávette terhes barátnőjét, hogy lőjön rá egy 50 Desert Eagle-lel, miközben maga elé tart egy 4 cm vastag enciklopédiát. A nőnek azt mondta, hogy nem lesz baj, és a könyv felfogja a töltényt. Monalisa Perez körülbelül fél méterről lőtt rá az élettársára, a férfi azonnal meghalt. Az egészet rögzítették, két kamerával is. Most egy, a gyilkosság előtti pillanatokban készült videó látott napvilágot. 
Vágólapra másolva!

A felvételen az látható, ahogy Pedro Ruiz megmutatja a fegyvert, akárcsak a lövedéket is. A fiatal férfi magabiztosan hadonászik a Desert Eagle-lel, miközben azt mondja, hogy nem eshet baja, hiszen jól ismeri a pisztolyt. Azt is mondja, hogy a 4 centi vastag enciklopédiakönyvben elakad a lövedék.

A fegyver elsütésére a barátnőjét, Monalisát kérte meg. A fiatal nő - aki akkor volt terhes második gyerekükkel - azt mondja, hogy nem akarja meghúzni a ravaszt, mert szerinte túl veszélyes. A férfi erre azt válaszolja, hogy

nem lesz gond, de amúgy meg felkészült a halálra, és úgyis a mennybe megy.

- mondja a felvételen Ruiz a barátnőjének.

Ruiz arra számított, hogy ezzel a felvétellel rengeteg feliratkozót szerez majd.

A gyilkosságot közvetítő élő YouTube-videót nemcsak 30 néző, de a pár 3 éves gyereke is végignézte.

A nő segítséget hívott, de már nem tudták megmenteni a férfit.

Monalisát 180 nap börtönbüntetésre ítélte a bíróság.