Vegyen pólót 300 ezer forintért! Van rajta egy ing is

Balenciaga
Vágólapra másolva!
Ön venne polót 300 ezer forintért? És ha van rajta egy ing is? A Balenciaga idei koncepciójában összehozta a két ruhadarabot. Igaz, az innovatív darabokat elég borsos áron kínálják.
Vágólapra másolva!

Igen újszerű darabokkal hívta fel magára figyelmet a Balenciaga. A párizsi székhelyű divatcég idei kollekcióiban ugyanis feltűntek azok a darabok, amelyek lényegében két felsőt egyesítenek.

Ezt hogy kell elképzelni? Hát, így:

Egy póló és egy ing találkozása egy felsőben Forrás: balenciaga.com

Az itt látható pólón-lévő-ing felső majd csak június közepén kerül a boltokba, de a cég honlapján már most meg lehet rendelni 950 euróért, vagyis

több mint 300 ezer forintért.

A Balenciaga új koncepcióját beharangozó posztja alatti kommentek szerint azonban ez az irány nem feltétlenül nyerte el a divat iránt érzékeny közönség tetszését.

Egy kommentelő például azt írta, hogy ennél a nagymamája is jobb ruhákat csinál, egy másik hozzászóló pedig arról érdeklődött, hogy

Ha Önnek mégis megtetszett a felsőn-lévő-felső hétköznapinak semmiképp sem nevezhető koncepciója, akkor a cég webshopján tud keresgélni a hasonló darabok között, hiszen természetesen nem csak a férfi, hanem a női kollekcióban is akadnak hasonló felsők.