A nőket erőszakoló, gyűlölködő muszlim térítő elengedését követelik migránsok

A visitor looks at women's clothes during the 35th annual meeting of French Muslims, the cultural and festive event in Le Bourget
A visitor looks at women's clothes during the 35th annual meeting of French Muslims (RAMF), the cultural and festive event organized by the Union of Islamic Organizations of France (UOIF) at Le Bourget, near Paris, France, March 30, 2018. REUTERS/Gonzalo Fuentes
Vágólapra másolva!
A bűnöző Tariq Ramadan elengedését követelik a Muzulmán Testvériséghez közelálló muszlim kongresszus résztvevői Párizsban. Egészen pontosan a kongresszust Le Bourget-ben tartják, ez Párizs elővárosa, Párizs és a világ egyik legnagyobb repülőtere, a Charles De Gaulle között van. Le Bourget arról ismert, hogy Európa tíz legrosszabb közbiztonságú települése között van, és rengeteg migráns él ott. A muszlim kongresszust éppen húsvétra időzítették, ez nyilvánvaló és tudatos provokáció.
Vágólapra másolva!

A kongresszuson rengetegen vannak, zömében migránsok. A fő követelésük, hogy Tariq Ramadan radikális hitszónokot, muszlim ideológust engedjék ki a börtönből.

Tariq Ramadan Forrás: AFP/Sia Kambou

Tariq Ramadant a gyenge francia állam természetesen nem szalafista, a terrorizmussal szemben gyáván megengedő nézeteiért tartóztatták le, nem. Egészen hétköznapi (és aljas) bűncselekményért. A világ jobbításáról hazudozó szónok három nőt megerőszakolt. Érdekes egyébként, hogy feleségét ez nem zavarja, ő is a szabadon engedését követeli.

A muszlim konferencián egyébként egy fél nap alatt 17 ezren vettek részt. Amar Lasfar, az elnök semmifajta felelősséget nem hajlandó vállalni a muszlim terrorakciókért. Ő 15-20 muszlim terroristáról tud. A valóság persze az, hogy az elmúlt három évben elfogott (vagy meggyilkolt) 137 franciaországi terroristából 137 volt muszlim. Mindegyik az volt.

A muszlim konferencia egyébként csak nevében egy tudós esemény. Valójában egy vásárszerűségnek kell elképzelni elsősorban. A nők muszlim elnyomásának összes kellékét például meg lehet venni, ezekből valóságos kirakodóvásárt rendeznek ilyenkor.