Az agyonlőtt terrorista migráns ismerősei megtámadták a tévéseket - videó!

crime Vertical
This undated and unsituated picture obtained on March 23, 2018 shows Radouane Lakdim, who authorities have named as the 26-year-old attacker responsible for the death of at least three people in southwest France. At least three people were killed on March 23 when a man claiming allegiance to the Islamic State group went on a shooting spree and held people hostage in a supermarket in Trebes, southwestern France, before being shot dead by police. / AFP PHOTO / - / Handout / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / - " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Ahogy több cikkünkben is megírtuk, pénteken egy marokkói származású migráns elrabolt egy autót, az utast agyonlőtte, a sofőrt megsebesítette, majd egy éppen arrafelé kocogó rendőrre rálőtt. Utána bement egy szupermarketbe, Allah akbart üvöltött és túszokat szedett. Egy vevőt és egy hentest agyonlőtt. Aztán egy helyi, 45 éves csendőr felajánlotta, hogy bemegy a szupermarketbe, a túszokért cserébe. A terrorista, Radouane Lakdim ebbe belement, de amikor a csendőr megérkezett, a gyilkos a biztonság kedvéért belelőtt. Később a kommandósok agyonlőtték a terroristát, de a kiszabadított csendőr a kórházban meghalt. A nyilvántartott bűnöző és veszélyes muszlim radikális, Radouane Lakdim évek óta szabadon mászkálhatott Franciaországban, az ottani hatóságok engedték. Most a szalafista (radikális muszlim) terrorista lakóhelyét próbálták feltérképezni tévések, de nem jártak sikerrel. Helyi migránsok, agresszív muszlimok megtámadták őket.
Vágólapra másolva!

Ozanamnak hívják azt a külvárost Carcassone mellett, ahol a terrorista élt. Az aljas terrorakció után baloldali újságírók is úgy gondolták, hogy erről azért már nem lehet hallgatni. A Le Monde tudósítója nem járt sikerrel, Yann Bouchez-nak például azt üvöltötte egy helyi migráns, hogy "Takarodj, vagy eltöröm a lábadat!'. Nyilván nem olvasta a tomboló migráns a Le Monde korábbi, végtelenül toleráns, türelmes, megengedő cikkeit a migrációról.

De a migránsokkal túlzottan kritikusnak nehezen nevezhető francia közszolgálati tévé, a France 3 munkatársai sem jártak jobban. Egyiküknek azt üvöltötték, hogy takarodj, vagy szétb...m a fejed! Felvételt is készítettek róla, ahogy elzavarják őket.

Radouane Lakdim Forrás: AFP/Handout

Marc Dana, a France 3 tévése pedig arról számolt be, hogy elvették a kézi kameráját, és utána dobták. De egy svájci forgatócsoportot meg is vertek.

A közszolgálati tévé regionális adása pedig arról beszélt, hogy az ott élők szerint egy kis csoport terrorizálja a többieket, és nagyon félnek tőlük.