Élő adásban támadt a női riporterre a dühöngő migráns

Brussels operation INVESTIGATION 2017 Belgium terror Police officers SEARCH Molenbeek BRUSSELS, BELGIUM - JANUARY 14: Police officers block the road during searches at Molenbeek district as part of an anti-terror operations in Brussels, Belgium on January
Korábbi felvétel
Vágólapra másolva!
Feldühödött migráns támadt élő adásban egy olasz riporternőre a brüsszeli Molenbeek negyedben. A dzsihadisták fővárosának számító negyedről az elmúlt napokban forgatott videót Deutsch Tamás. A negyedben a szocialista városvezetés tervszerűen telepítette be a migránsokat, manapság a városvezetés mindent elkövet a migránsok kiszűrése ellen.  
Vágólapra másolva!

Élő adásban támadt egy olasz riporternőre egy feldühödött migráns a brüsszeli Molenbeek negyedben. A fiatal migráns azt követően sem hagyta békén az újságírót, hogy felszólították, hagyja abba a cselekedetét.

Molenbeekről pár napja forgatott videót Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. Arról beszélt: a korábban

franciaajkú keresztény munkások lakta kerület mostanra az európai dzsihádisták fővárosa lett,

mivel a két évtizeden keresztül hivatalban lévő szocialista polgármester tudatos betelepítési politikájának eredményeként 30-40 ezer észak-afrikai költözött oda. A videót Orbán Viktor kormányfő is megosztotta a közösségi oldalán.

A molenbeeki betelepítésekben élen járt Philippe Moureaux, egykori szocialista polgármester. A most 78 éves baloldali belga politikusnak köszönhetően Brüsszel egykori polgári negyede no-go zónává változott. A lakosságszámát igazából senki sem tudja, mivel

Moureaux 10 éves polgármestersége alatt szervezetten és ellenőrizetlenül vándoroltak a migránsok a kerületbe.

Amikor a 2016. márciusi terrormerénylet után (miután kiderült, hogy azt zömében Molenbeekben tervelték ki az ott élő radikális muszlimok) a flamand politikusok át akarták vizsgálni a kerületet házról házra járva, a baloldal azonnal fasizmust kiáltott.

Molenbeek mára egy igazi no-go zónává vált Forrás: AFP/2017 Anadolu Agency/Dursun Aydemir

Leállította a migránsok kiszűrését

Szintén beszámoltunk arról, hogy Ridouane Chahid személyében egy bevándorló családból származó, szocialista polgármestere van Brüsszel Molenbeek városrészének. Az erősen migránspárti politikusnak volt honnan tanulnia. Chahid mindent megtesz annak érdekében, hogy leállítsa a papírok nélküli migránsok kiszűrésére irányuló rendőrségi akciót, amit a tervek szerint március 19-én tartottak volna.