Megerőszakolt egy 12 éves kislányt az idős zsidó asszonyt megölő migráns

Mireille Knoll, Jessica Knoll, Franciaország
Vágólapra másolva!
A francia állam újabb, teljes tehetetlenségét mutatja a bűnöző migránsokkal szemben a 85 éves, holokauszttúlélő francia asszony meggyilkolása. Ketten ölték meg, mindketten migránsok. Aki segített, az hajléktalan, aki feltehetően az értelmi szerzője volt a gyilkosságnak, az idős asszony szomszédja. Kiderült: a szomszéd migráns korábban megerőszakolta az idős asszony ápolónőjének 12 éves kislányát, börtönbe került, de másfél év után, egyes feltevések szerint bizonyítékok hiányában, kiengedték. Éppen a napokban, a Le Figaro szerint egy nappal a gyilkosság előtt.
Vágólapra másolva!

Azaz, egy 12 éves kislányt megerőszakoló migráns mászkálhatott szabadon Párizs utcáin. A börtönben ráadásul radikalizálódott, aljas dzsihadista lett, hiszen már az is biztos a migránsokkal egyébként mindig nagyon kedves, baloldali Le Monde szerint: Allah akbart rikácsolt a gyilkos, mielőtt 11-szer megszúrta volna a tehetetlen, idős asszonyt. Mint tegnap megírtuk, utána a még élő asszonyra rágyújtotta a lakást.

A megölt idős asszony fia nyilatkozott az I24News nevű izraeli hírcsatornának. Ő mondta el, hogy az ápoló kislányának a megerőszakolójáról van szó.

Mireille Knoll, Jessica Knoll, Franciaország Forrás: Facebook

Egyelőre nem tudni, hogy volt-e S-kartonja a gyilkosnak. Azaz, nem volt-e nyilvántartott terrorista. Miután 12 ezer ilyen bűnöző grasszál Franciaországban, és az Allah akbar-üvöltésből egyértelmű, hogy dzsihadistáról van szó, nem lehet kizárni.

Egy twitteres szavazáson egyébként a francia emberek 94%-a mondta azt, hogy a terroristagyanús migránsokat azonnal ki kell dobni Franciaországból. A bukott baloldali miniszterből elnökké lett Macron és a csak szavakban erős, de valójában gyengekezű belügyminiszter, a volt szocialista lyoni polgármester, Gérard Collomb erre nem hajlandó.