Sokat kegyetlenkedtek vele, egy macskával vigasztalódik a kisfiú

felemás szem, nyúlszáj, gyerek, macska
A kisfiú történetét világszerte nagyon sokan megismerték
Vágólapra másolva!
Egy hétéves amerikai kisfiú különböző színű szemekkel és nyúlszájjal született. Sokat bántották ezért osztálytársai, most viszont igazi barátot talált: egy elárvult macskát, amely ugyanilyen rendellenességekkel él.
Vágólapra másolva!

A kisfiúnak az új barátja igazi megnyugvás jelent, mivel az iskolában gyakran bántották kinézete miatt - írja a Fox News.

A macska és a kisfiú is, szaknyelven úgynevezett heterokrómiával és szájpadhasadékkal született.

A heterokrómia azaz a felemás írisz, nagyon ritka, az emberiség egy százalékát érinti csak.

A fiú édesanyja mikor szemtanúja volt egyszer, hogy a kisfiát piszkálják társai az iskolabuszon, úgy döntött saját kezébe veszi a dolgokat.

A kisfiú történetét világszerte nagyon sokan megismerték Forrás: Facebook

- mondta fiának az anya.

Az anya elmondta neki, hogy természetesen mindig lesz rosszindulatú ember, aki megbánt, de nem tudjuk irányítani mások viselkedését. A saját gondolkodásmódunkat kell megváltoztatni velük szemben.

Megkérte fiát, hogy csináljon egy videót a Facebookra, és magyarázza el társainak különleges kinézetét, és kérje őket, hogy legyenek kedvesek vele. A videó 2017 júniusában került ki, és többszázezres nézettséget és többezres megosztást kapott.

Azonban az anya még nem érezte azt, hogy fia ismét kezdi visszanyerni bátorságát az élethez. Amikor a múlt héten meghallotta, hogy gazdát keres egy mentett macska, amelynek ugyanolyan rendellenességei vannak, mint a fiúnak, egyértelmű döntésre jutott, az állat a családjuk új tagja lesz. Azóta a páros elválaszthatatlan.