Levizelte a liftgombokat, a karma azonnal visszavágott - videó

Kína, lift, vizelés
Vágólapra másolva!
Egy fiú vizelte le a házukban lévő lift összes gombját Kínában. A dolog visszafelé sült el, a fiú a liftben rekedt, és pánikba esett.
Vágólapra másolva!

A biztonsági kamera rögzítette az esetet. A felvételen látszik, hogy a fiú beszállt a liftbe, pár másodperc után pedig elkezdte levizelni a lift gombjait, gondosan ügyelve, hogy az egész panelt teljesen eláztassa.

Ezután felhúzta a cipzárját, és készen állt a távozásra, azonban a liftajtó csak résnyire nyílt ki, majd azonnal vissza is zárult.

A fiú kétségbe esett, és nyomogatni kezdte a gombokat, amik villogni kezdtek, majd az egész lift elsötétült.

A helyi média szerint a fiút a karbantartók szabadították ki. Utóbb tagadta, hogy miatta romlott volna el a lift, de a felvétel megtekintése után gyorsan világossá vált, hogy a vizelet befolyt a gombok mögé, és ez okozott rövidzárlatot.

Az eset Csungkingben történt, Kína délnyugati részén. A felvétel hamar elterjedt Ázsiában, rengetegen megosztották a videót - írja a Metro.co.uk.

A fiú szülei kezdetben elképzelhetetlennek tartották, hogy a fiúk ilyet tett volna, mondván, „nem tudna olyan magasra vizelni". Azonban, miután meglátták a felvételt, vállalták, hogy megtérítik az okozott kárt.