A migráns nők több mint 88 százaléka nem dolgozik Németországban

Vágólapra másolva!
Megdőlt az a liberális gondolatmenet, amely szerint az olcsó munkaerő miatt van Európának szüksége a migránsokra. Friss adatok alapján azt állapították meg, hogy a Németországban élő migráns nők 88,5%-a egyáltalán nem doglozik – teljesen elszigetelten élnek. Az Institute of teh World Economy most közzétett adatai szerint a migráns férfiak fele sem talál munkát. 
Vágólapra másolva!

A migráns nők Németországban alig dolgoznak – éppen ezért úgy tűnik, megdőlt az integráció elmélete a Gazdasági Világszervezet (Institute of the World Economy – IfW) legújabb kutatása szerint.

Hiába hangoztatják a liberálisok azt a gondolatmenetet, hogy az olcsó munkaerő miatt van szüksége migránsokra

az európai államoknak, ez egészen egyszerűen nem valósul meg, ugyanis a migránsok nagy többsége munkanélküli marad. A férfiaknak csupán a fele dolgozik, a nők esetében a munkavállalók száma jóval alacsonyabb – az adatok szerint 88,5%-uk munkanélküli.

A nők többsége eleve képzetlen, még németül sem nagyon tudnak megtanulni – így pedig még kisebb az esélyük az elhelyezkedésre.

Ruud Koopmans szociológus az „Asszimiláció vagy multikulturalizmus” című tanulmányában kimutatta, hogy a hagyományos muzulmán családmodell és az alacsony foglalkoztatottság a muzulmán nőknél – és a családoknál – sokkal nehezebbé teszi az alkalmazkodást a nyugati társadalomhoz.