Repülőgép zuhant le Costa Ricában

Vágólapra másolva!
Egyedülálló élményt ígért utasainak a Backroads nevű utazási iroda Costa Ricában. A természeti jelenségeket bemutató sétarepülés azonban tragikus módon végződött: a kisrepülőgép lezuhant és a fedélzetén tartózkodó 12 ember meghalt.
Vágólapra másolva!

Costa Rica izgalmas tájaira egyre több turista kíváncsi, közülük kilenc számára tragikusan végződött a nyaralás a közép-amerikai országban. Egy kisrepülőgéppel izgalmas túrára indultak, hogy megnézzenek egy működő vulkánt, egy több mint száz méter magas vízesést és több gyönyörű csendes-óceáni partszakaszt Costa Rica észak-nyugati részén. Eddig tisztázatlan okokból a repülőgép egy erdős területre zuhant és kigyulladt. Mostanra sikerült azonosítani a roncsban talált holttesteket.

Tizenkét ember halt meg a szerencsétlenségben: két család tagjai, két pilóta és egy idegenvezető.

A Fox News tudósítása szerint az egyik család a floridai Belleairből érkezett: Mitchell és Leslie Weiss mindketten orvosok voltak, velük volt 19 éves lányuk, Hannah és 16 éves fiuk, Ari. A repülőn utazott egy New York-i család is: Bruce és Irene Steinberg, valamint fiaik, Matthew, William és Zachary. A tizedik amerikai áldozat Amanda Geissler volt, aki az utazási iroda alkalmazottjaként nagy lelkesedéssel kalauzolta honfitársait Costa Ricában.