Néhány órával a halála előtt férjhez ment

Vágólapra másolva!
Heather Moshernél 2016 decemberében diagnosztizáltak emlőrákot, és a kezelések, illetve műtétek ellenére is súlyos állapotba került. Halála előtt még szeretett volna férjhez menni ahhoz, akit szeretett, és hozzátartozói összefogtak a kívánság megvalósításához.
Vágólapra másolva!

Az Associated Press hozta nyilvánosságra a történetet: Heather Mosher és David Mosher 2015-ben egy swingtanfolyamon ismerkedtek meg, és egymásba szerettek Hartfordban (USA, Connecticut). A nőnél 2016 decemberében emlőrákot diagnosztizáltak,

de ez sem akadályozta meg David Moshert abban, hogy megkérje a 31 éves iskolapszichológus kezét.

Együtt csinálták végig a harcot a rák ellen, de a nő végül alulmaradt a betegséggel szemben. Heather Mosher utolsó kívánsága az volt, hogy mégis tartsák meg az esküvőjüket.

December 30-ra tűzték ki az időpontot, de a hartfordi Szent Ferenc Kórház orvosai azt kérték, hogy a menyasszony egyre súlyosbodó állapotára való tekintettel hozzák előbbre az esküvőt, amire így december 23-án került sor a kórház kápolnájában. A menyasszony kerekeken guruló kórházi ágyon fekve, oxigénmaszkot viselve jelent meg a szertartáson, de ettől eltekintve a rokonok és barátok összefogásának köszönhetően minden olyan volt, mint egy igazi esküvőn

Heather Mosher menyasszonyi ruhában, kezében virágcsokorral mondta ki az „igent" a vőlegényének, aki mindent megtett, hogy párja utolsó napját boldogan töltse el. Esküvői torta felvágására is sor került a kórteremben, ahol másnap, 18 órával később az asszony meghalt. A temetése azon a napom volt, amelyen eredetileg az esküvőt tartották volna.