Elmaradt az esküvő, összetörte magát a menyasszony

karambolozott a menyasszony TASA
A menyasszonyt és két koszorúslányát a mentők kórházba szállították.
Vágólapra másolva!
Kis híján tragédiával végződött a hétvégén egy esküvő a németországi Darmstadtban. Már éppen elkezdődött volna a szertartás, amikor a mennyasszony kisebb pánikrohamot kapott. Ugyanis csak a templomban, közvetlenül a bevonulás előtt derült ki, hogy az ifjú ara otthon felejtette a karikagyűrűket- számolt be a nem mindennapi esetről a dpa német hírügynökség.
Vágólapra másolva!

A darmstadti esküvőre összesereglett násznép szombat délután úgy érezhette magát, mintha egy hollywoodi filmforgatásba csöppentek volna, viszont ez esetben elmaradt a "happy and".

Az oltár előtt már ott állt a vőlegény és a pap, mindenki lélegzetvisszafolytva várta a mennyasszonyt hosszú perceken át, de az csak nem érkezett meg. Mint utólag kiderült, a 25 éves ara csak az utolsó pillanatban vette észre, hogy a szülei házában felejtette a karikagyűrűket.

Nem volt mit tenni, két koszorúslánnyal és a tanújával a menyasszony bepattant a saját kocsijába, hogy hazarohannak azokért. Mivel nem akarta összegyűrni hófehér ruháját, nem kapcsolta be a biztonsági övét. Az örült nagy rohanásban félúton, Babenhausen közelében az egyik kanyarban a szakadó esőben elvesztette uralmát a gépkocsi felett, megcsúsztak, lesodródtak az útról, majd a kocsi a feje tetejére állt.

A baleset Babenhausen és Langstadt közötti útont történt. A menyasszonyt és két koszorúslányát a mentők kórházba szállították. Forrás: AFP

Rendőrségi beszámoló szerint egy férfi utasnak, valószínűleg a tanúnak sikerült éppségben kimásznia a kocsiból, és segítséget hívott.

A menyasszony és a két koszorúslány könnyebb sérülésekkel ugyan megúszták a "nagy kalandot", azonban lagzi helyett a kórházban töltötték az éjszakát.