Van összefüggés az öt fiatal pornós halála között?

Olivia Nova
Vágólapra másolva!
Öt fiatal és gyönyörű pornós lány halt meg az elmúlt három hónapban. Nem tudni miért, de most még az annyira összetartó és zárt pornóipar is kitekint és a depresszióra, drogokra és a netes zaklatásokra gyanakszik. 
Vágólapra másolva!

Derek Hay az L.A. Direct Modelstől elmondta, hogy szerinte csak véletlen egybesés az öt lány halála. Hay nyilatkozata azért is érdekes, mert öt lányból kettő az ő ügynökségének dolgozik. Azonban

a többi pornós szerint az esetek megelőzhetőek lettek volna, ha több óvintézkedést vezetnének be,

és segítenek azoknak a pornószínészeknek akik depresszióval vagy kábítószerfüggőséggel küzdenek. Beleértve a munkával járó stressz kezelését, és az úgynevezett online trollok elleni fellépést is - írja a Fox News.

A 23 éves August Ames

felakasztotta magát még decemberben, miután homofóbnak nevezték és az interneten zaklatták,

mert nem volt hajlandó egy férfi pornót is bevállaló kollégájával dolgozni. Ames férje a Mirrornak azt mondta, felesége vére az ő (internetes zaklatók) kezeikhez tapad. Ames az összes ilyen jellegű üzenetet elmentette a telefonjába, igy férje bízik abban, hogy igazságot szolgáltatnak majd a zaklatókkal szemben.

August Ames Forrás: Wikimedia Commons/Gary Chow

A 23 éves Lua-t egy kaliforniai rehabilitációs központban találták holtan.

Nova, aki 20 éves volt, január 7-én halt meg Las Vegasban.

Olivia Nova Forrás: Twitter

A 31 éves Luv drog túladagolásban halt meg.

When you wake up in the morning and you feeling kind of Horny, diarrhea. #favoritesongwheniwasakid

Yurizan Beltran (@yurizanluv) által megosztott bejegyzés,

Stylez, aki már korábban visszavonult a felnőtt filmek világától, álmában halt meg novemberben.

Ginger Banks, aki szintén ismert felnőttfilmes színész, most mozgalmat indított, hogy fogjanak össze, ismerjék meg jogaikat, és ha bármilyen mentális problémájuk van, azt időben észrevegyék.

Banks a következőket mondta a Hollywood Lifenak:

Azt is mondta:

Raven Hart szintén a Hollywood Life-nak mesélte, hogy „minél fiatalabb korban kerülsz bele a szakmába, és hajlamos vagy a depresszióra, vagy más mentális betegségekre a pornóiparban végzett munka csak nehezít a helyzeteden. A pornóhoz erősnek kell lenned. Kiállni magadért és erősnek lenni, máskülönben véged”.

Ginger Banks hozzátette,

Szerinte egy olyan hálózatott kellene kiépíteni, amelyben a szexmunkások, és a felnőtt filmesek nem érzik magukat kirekesztve.