A börtönben halt meg a gyilkos anya

Vágólapra másolva!
Meghalt az a nő, aki meggyilkolta saját gyerekét Chicagóban. Halálos adag gyógyszert adott neki, később pedig azt mondta, hogy így akarta megkímélni a mozgássérült lányt, mert, ahogy fogalmazott aggódott a lány jövője miatt. Akkor ugyanis az asszony már rákos volt.
Vágólapra másolva!

Bonnie Liltz tavaly a bírósági tárgyalásán azt mondta, hogy nem szándékosan ölte meg felnőtt lányát.

A nőnek harmadik stádiumú petefészekrákja volt, és eltávolították a méhét. De amikor a daganat kiújult és romlani kezdett az egészsége, Liltz aggódni kezdett, hogy mi lesz a mozgáskorlátozott lányával - írja a Foxnews.

Ezért halálos adagot adott Courtney-nak egy receptre felírt gyógyszerből.

A nő ügyvédje, Tom Glasgow azt nyilatkozta a People-nek, hogy Liltz csak meg akarta kímélni a lányát attól a megrázkódtatástól, hogy intézetbe kerüljön. Az ügyvéd azt is hozzátette, hogy Courtney-t Liltz örökbe fogadta, mert nem lehetett saját gyereke.

„Ez egy tragikus vég. Ő nem egy börtönben akart meghalni" - mondta Glasgow a The Chicago Tribune-nak, és azt is hozzátette: Liltzet a bíróság négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte. A nő kérte szabadon bocsájtását óvadék ellenében, de az Illinois-i Legfelsőbb Bíróság ezt elutasította.

Bonnie Liltz vasárnap halt meg.

„Most már békében nyugodhat a lányával a mennyben" - mondta Gladys Liltz, a gyilkos nő 89 éves anyja, aki azt is hozzátette:

A rendőrség azt nyilatkozta, hogy nem találtak olyan nyomot, ami gyilkosságra utalna: úgy gondolják, hogy a nő öngyilkos lett.