A 16 éves anya megölte újszülött gyerekét

Vágólapra másolva!
Rendkívül zavaros történetet adott elő a rendőröknek a 16 éves Alaya Dotson, aki saját állítása szerint nem tudott róla, hogy terhes. A fürdőszobában szült, majd egy takaróba csavarva vitte a szobájába. Később az anyja felhívta a 911-es segélyhívó számot azzal, hogy a csecsemő meghalt. A halottszemle során megállapították, hogy az újszülött megfulladt, és egy kavicsot találtak a torkában.
Vágólapra másolva!

Colorado államban, Denver városában a rendőrség letartóztatta a 16 éves Alaya Dotsont, aki minden valószínűség szerint megölte egyébként életképes, újszülött kislányát. A lányanya azt állította, hogy nem tudta magáról, hogy terhes. Az édesanyja azt vallotta, hogy gyanakodott ugyan, de a lánya meggyőzte, hogy nem esett teherbe, és nem is szexel senkivel, amióta a barátja szakított vele.

Alaya Dotson a fürdőszobában szülte meg kislányát, lemosta, majd egy takaróba csavarva a szobájába vitte. Később szólt az anyjának, hogy mi történt és akkor már azt mondta, hogy a csecsemő halva született. A megrémült édesanya hívta a 911-et, de a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni. A kórházban aztán megállapították, hogy

az újszülött egy torkába gyömöszölt kavicstól fulladt meg.

A 16 éves lányt letartóztatták és a rendőrségen bevallotta a gyilkosságot.

Az esetről tudósító The Denver Channel megemlíti, hogy Alaya Dotson teljesen feleslegesen követett el ilyen rémtettet, hiszen egy Colorado államban érvényes törvény alapján bárki bármelyik kórházban minden jogkövetkezmény nélkül átadhat újszülött csecsemőt. Ez a törvény idén már 56 kisbaba életét mentette meg Coloradóban, és Alaya Dotson is élhetett volna ezzel a lehetőséggel, ha nem akarta felnevelni kislányát.