Azonosították a japán sorozatgyilkos összes áldozatát

Takahiro Shiraishi, 27, leaves Takao Police Station in Hachioji City, Tokyo on Nov. 1, 2017. Body parts of at least nine people have been discovered at Shiraishi’s apartment in Zama, Kanagawa Prefecture and he was arrested on suspicion of abandoning bodie
Siraisi Takahiro olyaokat keresett, akik öngyilkosságon gondolkodtak
Vágólapra másolva!
A hatóságoknak sikerült azonosítaniuk a Zama japán városban kilenc embert meggyilkoló sorozatgyilkos mind a kilenc áldozatát - jelentették be pénteken.
Vágólapra másolva!

A 27 éves gyanúsított a hatóságok szerint négy tinédzser lányt ölt meg; a legfiatalabb 15 éves. Rajtuk kívül öt huszonéves nő és egy 20 éves férfi esett a sorozatgyilkos áldozatául.
A gyanúsított, Siraisi Takahiro azt vallotta, hogy a nyolc nőt a közösségi médián keresztül ismerte meg; a lakására csalta és meggyilkolta őket, a holttesteket pedig feldarabolta.

Siraisi Takahiro olyanokat keresett, akik öngyilkosságon gondolkodtak Forrás: AFP/Yomiuri/Yasushi Kanno

A férfit október végén vették őrizetbe. A rendőrök egy 23 éves eltűnt nő ügyében akarták kikérdezni, ám a lakásán hét fagyasztóból kilenc áldozat maradványai kerültek elő. A férfi a Twitteren keresztül vette fel a kapcsolatot olyanokkal, akiket nyilvánvalóan foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata.