Rendbontás miatt kihívták a rendőröket, akik később nem hittek a szemüknek

Nem házi állatoknak való vidék: Magyarország állatorvos cica macska család
Illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy németországi kisvárosban csütörtökön azért riasztották a rendőröket, mert az egyik társasház lakásában órákon át elviselhetetlenül hangosan üvöltött a zene. A szomszédok hiába csöngettek, verték az ajtót, és mivel a zene nem csitult, kihívták a rend őreit, akik miután betörtek a lakásba, igencsak elámultak az elkövetőn.
Vágólapra másolva!

Csütörtök délelőtt a 25 ezres németországi Glauchau városában az egyik lakos

azzal hívta fel a rendőrséget, hogy azonnal menjenek ki hozzájuk, mert a házukban az egyik szomszéd fényes nappal elviselhetetlen hangosan bulizik.

A rendőrök félórán belül meg is érkeztek a helyszínre. Ez idő alatt a lakók hiába csöngettek folyamatosan, már az ajtót is verték, de a rendbontó szomszéd csak nem nyitott ajtót. Ugyanígy jártak a kiérkező rendőrök is, ezért úgy döntöttek, hogy betörik az ajtót.

Miután behatoltak a lakásba, a legnagyobb meglepetésükre senki nem volt otthon. Az ajtózárban belülről nem volt kulcs, és az ablakok is zárva voltak.

A nappaliban a padlón megtalálták a hifiberendezés távírányítóját, így véget vetettek a zenének. Aztán a tüzetes házkutatás után a gardróbszekrény aljából mégiscsak előkerült az elkövető, egy mindössze pár hetes kislány cica.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Mint kiderült a kis "négylábú dj", miután reggel magára hagyta újdonsült gazdija,

valahogy lepiszkálta a hifitorony távirányítóját, és sikerült úgy ráugrania, hogy a szerkezet teljes hangerőn bekapcsolt.

A kisállat a hirtelen dübörgő zenétől a gardrób aljába menekült, ahol később sokkos állapotban a rendőrök rátaláltak. A csínytevőt később megvizsgálta egy állatorvos is, aki megállapította, hogy az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja.