15 éves bankrabló gyilkolt hatgyerekes nőt Dallasban

Vágólapra másolva!
Gyilkossággal végződött a sikertelen rablás a texasi Dallasban, mivel a pénz átadása után a pénzváltóban dolgozó 27 éves Gabrielle Simmons megnyomta a riasztó gombot, mire az ajtó elkezdett becsukódni, és a rabló rálőtt, majd a pénzes táskát eldobva elmenekült, de a biztonsági kamera felvétele alapján sikerült azonosítani és elfogni.
Vágólapra másolva!

Hétfőn már a munkanapja végén tartott Gabrielle Simmons, hat gyerek édesanyja, aki egy pénzváltóban dolgozott, amikor bankrabló lépett be arcába húzott kapucnival és kezében pisztollyal. Azt követelte, hogy Gabriella Simmons töltse meg bankjegykötegekkel az átadott sporttáskát. A pénztáros követte a rabló utasításait, de közben megnyomta a vészjelző gombot. A pénzváltó ajtaja elkezdett becsukódni,

mire a dilettáns bankrabló pánikba esett és teljesen feleslegesen rálőtt Gabriella Simmonsra,

aki belehalt a sérüléseibe. A tettes a pénzzel teli sporttáskát hátrahagyva elmenekült. A rendőrség közzé tette a biztonsági kamera felvételét és 25 ezer dollár nyomravezetői díjat ajánlott fel. A Fox News hírei szerint ennek köszönhetően csütörtök délután sikerült is elfogni a csak 15 éves, ellenállást nem tanúsító bankrablót a tetthelytől mindössze pár háztömbnyire.