Vízbe fojtotta a saját gyerekeit, most a börtönőrökkel szexel

There's a new mug shot of Susan Smith, the mom who drowned her two little boys in 1994. Smith, 46, looks very different from when the world came to know her 23 years ago, when she claimed she was carjacked with her sons still in the vehicle. The mug shot was obtained by People magazine,
Vágólapra másolva!
Több mint 20 évre ítéltek egy dél-kaliforniai nőt, aki kegyetlenül meggyilkolta a saját gyerekeit. A 46 éves Susan Smith most az őrökkel, sőt a börtönparancsnokkal szexel.
Vágólapra másolva!
Susan Smith ma és 1994-ben Forrás:Youtube

Susan Smith 1994-ben bezárta az autóba a 14 hónapos és a 3 éves gyerekét, majd belehajtott egy tóba. A dél-karolinai nőt akkor életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A mostani a második börtön, ahol elhelyezték. Drogot is nagyon sokszor találtak már nála, és az is előfordult, hogy megcsonkította magát. Most pedig szexuális életet él a börtönőrökkel.

Sőt még a börtönparancsnokkal is kikezdett már, aki öt év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

A nő többször kapott fegyelmit, az egyik őrt pedig, akivel viszonya volt Smithnek, három hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Az asszony egyszer azt nyilatkozta, hogy nem tartja magát szörnyetegnek.

Azt mondja, hogy szerette a gyerekeit, és nem velük, hanem saját magával akart végezni.

Később már arról beszélt, hogy először öngyilkos akart lenni, és nem gondolta, hogy a családjával szembe kell majd néznie - írja a Dailymail.co.uk.

Miután vízbe fojtotta a két gyereket, azt mondta a rendőröknek, hogy egy fekete férfi rabolta el őket.

Smith gyerekei, akiket az asszony megölt Forrás:Youtube

Amikor viszont fény derült az igazságra, azt állította, hogy a családja érdekében hazudott; így szerette volna megvédeni őket. Legkorábban 2024-ben veszik elő újra a nő ügyét. Akkor akár szabadlábra is helyezhetik.