Óvónő és tanárnő szexelt fiatalkorú fiúkkal

30-as tanárnő szexelt diákjaival
Vágólapra másolva!
Mindig nagy felháborodást vált ki, ha pedagógusok rontanak meg fiatalkorú iskolásokat. Most két eset borzolta a kedélyeket az amerikai sajtóban.
Vágólapra másolva!

A Fox News idézi Todd Dillon körzeti ügyészt a kelet-texasi Angelina megyéből: „A tanárokra minden nap a legértékesebbet bízzuk, amink csak van: a gyerekeinket. A jövőt bízzuk rájuk. Ha egy tanár visszaél ezzel a bizalommal, akkor súlyos büntetéssel kell szembenézniük."

Heather Lee Robertson óvónő különböző közösségi oldalakon ismerkedett meg tizenévesekkel. Egyikük azt mondta a szüleinek, hogy egy kis zsebpénzt keresni megy a nő lakására, hogy nehéz bútorokat segítsen neki mozgatni. A hazaérkező tinédzseren azonban a szülei észrevették, hogy ittas állapotban van. A szigorú szülői kérdések nyomán

kiderült, hogy szó sincs bútorokról, a 39 éves nő leitatta és elcsábította a 16 éves fiút.

A szülők feljelentése nyomán a rendőrség nyomozni kezdett.

Illusztráció Forrás: AFP

Rájöttek, hogy 2016 novembere és 2017 februárja között az óvónő hat tizenévessel szexelt. Heather Lee Robertson azzal védekezett a bíróságon, hogy tavaly ősszel a férje elhagyta és nagyon magányosnak érezte magát. Ráadásul ő és a partnerei is sok alkoholt fogyasztottak, homályos emlékei vannak róla, hogy mi történt.

A bíróság tíz év börtönre ítélte az óvónőt, ezen felül örökre eltiltotta olyan állás betöltésétől, ahol 18 év alattiakkal kerülne kapcsolatba,

illetve felkerült a szexuális bűnözők internetes adatbázisába. Az USA Igazságügyi Minisztériuma 2005-ben hozta létre azt a honlapot, ahol mindenki ellenőrizheti, hogy lakóhelye környékén lakik-e olyan személy, aki már elkövetett szexuális bűncselekményt. Azóta is folyamatos a vita, hogy megérdemlik-e ezek az emberek, hogy egész életükre megbélyegezzék őket. Mivel félmillió személy szerepel az adatbázisban, egyértelműen növeli a biztonságot, hogy ilyen sok elkövető számára megakadályozzák, hogy visszaesővé váljon és megint áldozatokra vadásszon.

A Village News is hasonló esetről tudósít, amely egyelőre még a vádemelés szakaszában tart. A floridai Marion megyében a rendőrjárőr egy templom üres parkolójában magányosan álló autóra lett figyelmes. Amikor megközelítették, Katie Carsey-t találták benne, aki csak bugyit és melltartót viselt. A rendőrök kérdésére elmondta, hogy egy férfit vár a parkolóban. A rendőrök udvariasan megkérték, hogy öltözzön fel és hagyja el a szakrális helyszínt. Az addigi viselkedését nem ítélték büntetendőnek: végülis bárki üldögélhet az autójában fehérneműben. Közben alig pár méternyire a rendőröktől, bokrok takarásában egy 14 éves fiú igyekezett magára kapkodni a ruháit.

A 36 éves tanárnő, Katie Carsey azonban nem ijedt meg tőle, hogy ilyen közel volt a lebukáshoz és tovább folytatta titkos viszonyát volt tanítványával, miközben házasságban élt. A templom parkolójában az volt a szerencséje, hogy időben észrevette a közeledő rendőrautót. Még hónapokig tartott a bizarr románc, de aztán egy következő esetben a pár nem választott olyan gondosan búvóhelyet. Katie Carseyt fiatalkorú megrontása miatt letartóztatták, majd 10000 dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték.