Hónapokig nem vették észre a holttestet a repülőtér parkolójában

Vágólapra másolva!
Randy Potter január 17-én tűnt el otthonról saját autójával együtt. Valószínűleg még aznap öngyilkos lett, de a rendőrség hosszú hónapok alatt sem találta meg. Pedig az autója a Kansas City-i repülőtér parkolójában állt, a vezetőülésen Randy Potter holttestével. Nemcsak a rendőrség nem talált rá, de a forgalmas parkolóban nyolc hónap kellett hozzá, hogy valakinek végre feltűnjön a furcsa szag, ezt követően pedig a már igen rossz állapotban lévő holttest.
Vágólapra másolva!

A felháborodott családtagok és rokonok magyarázatot követelnek a hatóságoktól, hogyan fordulhatott elő, hogy bejelentésük alapján a rendőrség állítólag kereste az 53 éves Randy Pottert, mégsem találták meg.

Pedig holtteste hosszú hónapokig a saját autójában volt. Az autó pedig a Kansas City-i repülőtér forgalmas parkolójában.

Caroline Potter, a felesége kétségbe vonja, hogy az ügyben minden érintett rendesen végezte a munkáját. Ügyvédet fogadott, hogy járjon a végére, milyen jogi lépéseket lehet tenni egy ilyen bizarr, egyedülálló esetben.

Randy Pottert január 17-én látták utoljára életben, amikor elindult Kansas City egyik elővárosában, Lenexában található otthonából fehér Dodge Ram pickup teherautójával. A család jelentette az eltűnését, természetesen az autó típusát és rendszámát is, de a rendőrség nem találta meg az eltűntet. Melissa Alderman, Randy Potter unokahúga pár nappal később Floridából érkezett meg Kansas City-be, hogy lelkileg támogassa a családot a nehéz időszakban. A repülőtér parkolójában jutott eszébe, hogy nagybátyja talán elutazott valahová, és érdemes lenne átvizsgálni a repülőtér parkolóját. Ezt a tippet megosztotta a rendőrséggel is, de úgy látszik, nem vették figyelembe.

Ahogy a Fox News tudósításából kiderül, a Kansas City-i Nemzetközi Repülőtér parkolója 25 ezer férőhelyes, díjtalan a használata, és sokan vannak, akik hosszabb időre elutaznak, otthagyva az autójukat akár hónapokra is. Önmagában egy hosszan otthagyott autóban nincsen semmi feltűnő. Kérdéses, hogy van-e kapacitása a város rendőrségének, hogy átvizsgálja a teljes parkolót.

A család mégis kegyeletsértésnek tartja, ami történt, csak nem tudja, hogy kit hibáztasson ezért. Az utólagos vizsgálat kiderítette, hogy Randy Potter önkezével vetett véget életének még az eltűnésének napján.

Autók és emberek tízezrei haladtak el a fehér pickup mellett, egészen hihetetlennek tűnik, hogy senki nem vette észre: egy halott ember ül a volánnál.

Végül nyolc hónap után a kocsiból áradó szag hívta fel a figyelmet rá, hogy valami nincsen rendben. De vajon hogyan lehetséges, hogy eltelt az egész nyár, és senkinek nem bántotta az orrát a bűz? Sajnos sok olyan nagyvárosi történetet ismerünk, hogy valaki bajban volt, és az emberek tömegéből senki sem érezte úgy, hogy neki kellene beavatkoznia. A Potter-család most a lehető legdurvább módon tapasztalta meg ezt a fajta részvétlenséget.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!