Eltűnt egy hétéves brit kisfiú a terrortámadás után

2017.08.18. 15:40

A csütörtök esti barcelonai merényletnek eddig tizennégy halálos áldozata van, a hozzátartozók mind megerősítették a halálhíreket. Sokan vannak viszont, akik semmit sem tudnak a rokonaikról. 

Egy hétéves angol fiút a Facebookon keres a családja. A fiú a merénylet után szakadt el az anyjától, aki megsérült a gázolásban. Őt kórházba szállították, az állapota stabil - részletezte a The Telegraph.

A gyereket Julian Cadmannek hívják, és egy esküvő miatt utaztak Barcelonába. Apja néhány órával a merénylet előtt hívta őt. Mivel a család semmit sem tud a fiúról, az apja Spanyolországba utazott, hogy megkeresse.

A fiúról annyit tudni, hogy a terrortámadás napján fehérgalléros inget és rövidnadrágot viselt.

Egy tanárnő a férjét keresi

Egy tanárnő pedig 42 éves férjét keresi, akivel a merénylet után veszítették el egymást. Az első házassági évfordulójukat ünnepelték Barcelonában. A 40 éves nő látott egy videót, amelyen az egyik súlyosan sérült férfiről azt hitte, hogy a férjét látja. Kiderült viszont, hogy nem ő volt.

Gyerekeket kísérnek el a helyszín közeléből Barcelonában 2017. augusztus 17-én, miután egy fehér furgon járókelők közé hajtott a járdára a katalán főváros Las Ramblas negyedében.Forrás: MTI/AP/Manu Fernandez

A legfiatalabb áldozat csak 3 éves

A halálos áldozatok között van egy 25 éves férfi, aki menyasszonyával a Zöldkereszt mozgalomnál dolgozott önkéntesként. A menyasszonya mellett halt meg.

A legfiatalabb áldozat egy hároméves gyerek, aki a kórházban halt meg.