Elfogtak egy negyedik embert a terrortámadásokkal kapcsolatban

Horizontal Policemen check the area after police killed five attackers in Cambrils near Tarragona on August 18, 2017.
Drivers have ploughed into pedestrians in two quick-succession, separate attacks in Barcelona and another popular Spanish seaside city, l
már 14 halálos áldozata van a spanyolországi gázolásos merényleteknek. Cambrils városában egy nő belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!
Tizennégyre nőtt a barcelonai és a cambrilsi gázolásos merényletek halálos áldozatainak száma, miután a Cambrilsban elgázolt egyik nő belehalt sérüléseibe a kórházban - írta Twitter-profilján a katalán sürgősségi szolgálat.
Vágólapra másolva!

Antoni Comín katalán egészségügyi tanácsos péntek kora délután elmondta, hogy a

barcelonai merénylet sebesültjeinek száma 130, közülük 16 ember állapota súlyos.

A katalán polgári védelmi főigazgatóság pénteki tájékoztatása szerint 34 országból vannak áldozatai és sérültjei a barcelonai és a cambrilsi gázolásos merényleteknek. A barcelonai sérültek között van egy magyar nő is, akinek a karja tört el. A Külügyminisztérium közlése szerint a magyar sérült, aki nem kért konzuli segítséget, már tegnap este elhagyhatta a barcelonai kórházat. Egyébként már tizennégyre nőtt a barcelonai és a cambrilsi gázolásos merényletek halálos áldozatainak száma, miután a Cambrilsban elgázolt egyik nő belehalt sérüléseibe a kórházban.

Már 14 halálos áldozata van a spanyolországi gázolásos merényleteknek. Cambrils városában egy nő belehalt a sérüléseibe. Forrás: AFP/Lluis Gene

A spanyol rendőrség friss tájékoztatása szerint egy negyedik embert is elfogtak a merényletekkel kapcsolatban, a barcelonai és a cambrilsi gázolásokhoz is köze lehet.