Játéknak nézték a gyerekek a kertjükben napozó aligátort

2017.08.13. 22:50

Egy kanadai család hátsó kertjében pihent az aligátor a medence mellett. Először egy 11 éves kislány vette észre, azt hitte, csak egy felfújható játék. Testvérével együtt nézték meg közelebbről.

Az Ontarióban lévő Hamilton településen él az a család, akinek a hátsó kertjébe bejutott egy aligátor. Amíg az édesapa a házban volt, a 11 és 18 éves lányai kint voltak a medencében.

Épp kiszálltak a medencéből, amikor a 11 éves kislány észrevette a másfél méteres aligátort. 

Azt hiszem, ez egy aligátor. Apa vett egy felfújható aligátort, hogy játszunk vele a medencében, vagy ez valami vicc? 

– mondta a kislány, majd meglátta, ahogy az aligátor megmozdítja a lábát.

Forrás: Facebook

Azonnal szólt a nővérének, és ketten együtt léptek kicsit közelebb az állathoz, hogy megnézzék, tényleg mozog-e. Amikor azonban az aligátor a fejét is megmozdította, sikítva rohantak be a házba.

Az édesapa pár pillanattal később kiment megnézni az aligátort. 

Nem tudtam, hogy megsérült, vagy csak alszik 

– mondta a férfi. Azt is mondta, a tévében látottakon kívül nem igazán tudja, hogyan is viselkedik egy ilyen állat. Azonnal hívta a hatóságokat. 

Van egy aligátor a hátsó kertemben. Nem viccelek, komolyan mondom 

– mondta a férfi a telefonba, majd a hatóságok kiérkezéséig asztallal és egyéb bútorokkal próbálta elbarikádozni az aligátort, miután az megfordult, és megindult feléjük. Végül a kiérkező szakemberek fogták be az aligátort - írja az Inside Edition.

Az édesapa azt mondta, ha ez Floridában történt volna, nem lenne olyan érdekes, de Kanadában elég ritkán találkozni ilyesmivel. Szerinte az aligátor valakinek a háziállata lehet.