Átváltozás, amitől leesik az álla! Így lett a jó csajból népszerű pasi

Vágólapra másolva!
A floridai Jaimie Wilson még nem volt 19 éves, amikor kés alá feküdt, hogy nőből  férfivá operáltassa magát. A két éven át tartó kezeléseknek köszönhetően ma már senki nem mondaná meg, hogy a "fiatalember" kislányként látta meg a napvilágot. Instagram oldalának mintegy 350 ezer követője van. A jövő héten Budapestre is ellátogat, ugyanis fellép a Sziget fesztiválon. 
Vágólapra másolva!

A most 21 éves Jaimie Wilson hihetetlen átváltozásáról az amerikai boredpanda.com portál közölt összeállítást.

Ő csak az egyike annak az 1, 4 millió transznemű amerikai állampolgárnak, akik korábban megváltoztatták a nemüket.

Jaimie a "teljeskörű operáció" mellett 2 és fél éve döntött, miután betöltötte a törvényben feltételként meghatározott 18. életévét.

- mondta.

A fiatalember a műtét előtt is rendszeresen sportolt, így a bevatkozás utáni folyamatos tesztoszteronos hormonkezelések mellett sem esett nehezére, hogy az edzőteremben tökéletes férfitestet formáljon magának. Ahogy az egyik legnagyobb amerikai női magazinnak nyilatkozta, a mostani állapotért neki is nagy árat kellett fizetnie, és itt elsősorban nem is a fizikai és anyagi áldozatokról beszélt.

- mondta a Cosmopolitan újságírójának. Jaimiet némileg kárpótolta az élet, ugyanis kitratásának és tehetségének köszönhetően

Hazájában már több önálló koncreten is túl van, és fiatal kora ellenére jelenleg a legnagyobb zenekarokkal és világsztárokkal dolgozik együtt.

A jövő héten épp Budapestre látogat, ahol a Sziget fesztiválon háttérzenészként többek között a sztárfellépő Pink-kel,


majd a Chainsmokers és Wiz Khalifa zenekarokkal lép majd színpadra.