Legalább három embert ölt meg Szlovákia egyik legbrutálisabb gyilkosa

Véres Kés News Terhes feleségét végezte ki a rendőr: Halálra szurkálta
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Szlovákiában legkevesebb három ember kegyetlen meggyilkolásával gyanúsítják azt a vágsellyei származású Miroslav L.-t, aki valószínűleg az egyik legbrutálisabb bűnözőként kerül majd be a szlovák kriminalisztika történetébe - közölte a SME című napilap Peter Hraskóra, a Nemzeti Bűnügyi Hivatal igazgatójára hivatkozva. A "szlovák mészárosra" életfogytiglani börtön vár.
Vágólapra másolva!

A Szlovák Nemzeti Bűnügyi Hivatal igazgatója szerint a 39 éves férfi olyan kíméletlenséggel követte el a gyilkosságokat, hogy azok részleteit nem is lehet teljes egészében a nyilvánosság elé tárni.

- nyilatkozta a SME című napilapnak Peter Hrasko.

Első áldozata saját élettársa volt, akivel Csehországban élt, mielőtt visszaköltözött Szlovákiába. A nő azt gyanította, hogy a férfi megcsalja, ezért el akarta hagyni, de Miroslav L. megfojtotta és a holttestét elégette.

A gyanúsított 2010-ben megölt egy férfit is, akinek feleségével a közösségi médiában ismerkedett meg. Az asszony arra panaszkodott, hogy a férje bántalmazza őt, mire Miroslav L. megígérte neki, hogy megszabadítja tőle. A férfit állítólag megfojtotta, majd feldarabolta.

A gyanúsított nemrég meggyilkolt egy nőt is, akivel ugyancsak az interneten, egy csevegőfórumon ismerkedett össze.

A "szlovák mészáros" vélhetően háromnál is több emberrel végzett brutális módon. Az áldozatait feldarabolta, majd elégette. Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A SME értesülése szerint az elkövető minden áldozatát feldarabolta és elégette, ezért azonosításuk nehézségekbe ütközik.

Egyébként a gyanúsított maga mutatta meg a rendőröknek, hol szórta szét a hamvakat.

A nyomozók szerint a brutális sorozatgyilkosnak háromnál több áldozata is lehet, köztük az egyik meggyilkolt nő másfél éves kislánya, aki nyomtalanul eltűnt.

A sorozatgyilkos véletlenül bukott le, ugyanis az eltűntek keresése kapcsán egy privigyei nyomozó arra figyelt fel, hogy többen onnan tűntek el, ahol a férfinak is bejelentett átmeneti lakhelye volt. Vizsgálják, hogy a többi eltűnt személy is kapcsolatban állhatott-e a gyilkossal.