Megerőszakolták és megverték a hívő asszonyt mise után

Vágólapra másolva!
Egy négyfős fiatal társaság támadt rá egy idősebb asszonyra, akit megvertek, megerőszakoltak és kiraboltak, amikor mise után hazafelé tartott a helyi templomból.
Vágólapra másolva!

A négyfős társaság rendszeresen kirabolt járókelőket New York Queens nevű kerületében, a minap pedig egy 50 éves nőre támadtak rá. A nő éppen a templomból ment hazafelé.

Az egyik rabló, Justin Williams beszélt a New York Postnak, azt állítja, megbánta, hogy egy hívő asszonyra támadtak, és amikor arról kérdezték, azóta imádkozott-e, azt mondta, még azt sem érdemli meg.

A nőt néhány utcán keresztül követték, majd egyszer csak a csapat egyik tagja a földre terítette. Elvették tőle a telefonját, hat dollárt és a metróbérletét. Végül a fejéhez (egyébként nem valódi) pisztolyt szorítva követelték tőle, hogy

vetkőzzőn le, különben megölik.

A nő kénytelen volt levetkőzni, ezután pedig orális szexre kényszerítették mindannyian. Williams arra nem emlékszik, hogy ütötték is közben, azt állítja, ez már az után lehetett, hogy ő elhagyta a helyszínt.

A Daily Mail azt írta, hogy a

nő könnyek között mondta a fiúknak, hogy HIV pozitív, és kezelésekre jár. Kezében a ruháival könyörgött, hogy engedjék el.

Ezzel csak riogatni próbálta a fiúkat, de nem sikerült, ugyanis tovább folytatták, bár egyikőjük elszaladt óvszert venni magának.

A négyfős bandából egy embert még keresnek a rendőrök, a lelkész pedig azt mondta, egyelőre nem tudják, visszatér-e valaha a templomba az asszony.