Nem engedte kórházba vinni gazdáját egy kutya

Nem engedte kórházba vinni gazdáját a kutya
Vágólapra másolva!
Csaknem az életébe került egy munkácsi férfinak a saját kutyája ragaszkodása, miután sétáltatatás közben rosszul lett, és összeesett a nyílt utcán.
Vágólapra másolva!

A mentőket járókelők értesítették arról, hogy egy férfi összeesett a közterületen, és eszméletlenül hever az út menti gyepen. A mentő pillanatok alatt kiért a helyszínre, ám az orvosok képtelenek voltak a beteg közelébe férkőzni, akinek még mindig a csuklójára volt hurkolva a kutyájának póráza. A nagytestű német juhász

a gazdája mellett ült, és mindenkire fenyegetőn morgott.

A mentősök a rendőrség segítségét kérték, akik szintén nem boldogultak a túlságosan is hűséges kutyával. Már-már le akarták lőni, amikor az egyik arra járónak eszébe jutott a helyi állatmenhely segélyhívó száma.

Forrás: Mukachevo.net

Az állatszakértők végül befogták a kutyát, így a beteget hordágyra tudták tenni, és beszállították a kórházba, ahol az intenzív osztályra került.

Az kutyát vissza akarták adni a családnak, ám a rendőrök kiderítették, hogy a férfi egyedül él. Ezért a gazdája távollétében meglehetősen zavarodottan viselkedő kutyát az állatmenhelyen helyezték el, ahol gondját viselik, amíg a gazdája felgyógyul – írja a Mukachevo.net.

Forrás: Mukachevo.net