Vásárolt egy babát, majd szabadulni akart tőle, mert félvér

baba újszülött gyerek
A "vásárló" üzbég házaspárt is elítélték.
Vágólapra másolva!
Egy olasz nő 20 ezer eurót fizetett egy újszülött babáért, de amikor kiderült, hogy félvér, már szabadulni akart tőle. Nem tudta volna ugyanis megmagyarázni a környezetének, ki az apa, csak erre későn jött rá. A párja egyébként drogdíler, éppen börtönben ül.
Vágólapra másolva!

A nőt letartóztatták a gyermek vér szerinti anyjával és a marokkói összekötővel együtt, írja a BBC. Ugyanis a béranyaság illegális Olaszországban, és súlyos büntetéseket von maga után.

A nő elmondta a rendőröknek, hogy

az interneten vásárolt egy felcsatolható latexanyagot, hogy elhitesse barátaival és családjával a terhességet.

Az élettársa drogkereskedelem miatt ül a börtönben, a nőnek nemrégiben volt két vetélése is.

A baba vér szerinti édesanyja egy 25 éves román nő, aki egy rövid kaland után maradt terhes egy afrikai férfitól. Amikor átvette a babát az olasz nő, és kiderült számára, hogy a gyerek félvér,

rájött, hogy nem lenne képes megmagyarázni, hogy miért más a bőrszíne. Ezért három nappal később inkább visszavitte a gyereket.

Úgy bukott le, hogy a hatóságoknál érdeklődött, hogyan kell regisztrálni egy otthon született gyereket. Amikor hiába várták, és a telefonok során kitérő válaszokat kaptak tőle, a hatóság emberei szóltak a rendőröknek. A nyomozók egészségesen találtak rá a kisbabára az apjánál Rómában, ahol a férfi dolgozik. A gyerek állami gondozásba került.