Rejtélyes lövöldöző tartja rettegésben Kaliforniát

Vágólapra másolva!
November vége óta Kaliforniában már tíz véletlenszerűen kiválasztott autóra lőtt rá valószínűleg ugyanaz az egy elkövető. Több szemtanú emlékezett az esetek közelében felbukkanó sötét színű pick upra. A tíz eset közül csak egyben történt könnyebb sérülés, de ez főleg csak a szerencsén múlott.
Vágólapra másolva!

A Reuters számolt be róla, hogy november 27. és december 17. között kilenc esetben lőttek rá egy-egy autóra a kaliforniai Fresno megyében. Mindegyik esetben az autó üvegére adták le a lövést, nem a benne ülőkre. Ennek ellenére csak a szerencsén múlott, hogy senki nem sérült meg.

Forrás: Fresno megyei rendőrség

A pénteki nap folyamán is rálőttek egy autóra, az ezt vezető nő könnyebben meg is sérült. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy mi motiválja az elkövetőt vagy elkövetőket, valószínűleg véletlenszerűen választják ki az autókat. Ha továbbra is folytatódnak a bizarr esetek, akkor ez valakinek a halálához is vezetnek, ezért a Fresno megyei rendőrség igyekszik minél hamarabb megtalálni a tettest. Több szemtanú is beszámolt róla, hogy egy sötét színű pick upot látott a hely közelében, ahol rálőttek egy-egy autóra.