Savval öntötte le szeretője arcát, hogy aztán a férjének adhassa ki magát

Vágólapra másolva!
Az indiai rendőrség letartóztatott egy nőt, aki a vád szerint megölte férjét, szeretője arcát pedig savval öntötte le, hogy a helyreállító műtétek után felvegye a halott férfi személyazonosságát – írja a BBC.
Vágólapra másolva!

A rendőrség szerint az asszony és a szeretője közösen tervezték ki, hogy megölik a nő férjét, hogy személyazonosságát átvehesse a szerető. Utóbbi miatt savat öntöttek a férfi arcára, hogy majd a halott férjnek adhassa ki magát a helyreállító műtétekig, és később ráfoghassák, hogy külseje a támadás miatt változott meg.

A férj, Sudhakar Reddy szülei elhitték a savtámadásos történetet és ki is fizették "gyerekük" kórházi számláit, csak a halott férj testvérének lett gyanús az eset, aki értesítette a rendőrséget. Az ujjlenyomatvétel után kiderült a csel, a testvér pedig feljelentést tett a szeretők ellen.

Az asszony, Swati Reddy letartóztatása után bevallotta a gyilkosságot, és szeretőjét, Rajesh Ajjakolut is le fogják tartóztatni, amint kiengedik a kórházból. A november 26-án meggyilkolt férj holttestét még nem találták meg.

Acid was poured in the male lover's face in a staged attack, with the pair planning to say it had been transformed after surgery, police in the southern state of Telangana said.

The husband's parents believed the acid attack story and paid hospital bills.

But the husband's brother suspected a plot when he visited the hospital.

He made a complaint to police who carried out fingerprint tests and found the discrepancy.

A police complaint has been filed by the brother against the lovers, accusing them of murder.