Mikróba betonozta a fejét, a légzőnyílása is elzáródott - videó

mikro, cement, beton
Vágólapra másolva!
Öt tűzoltó egy órát töltött azzal, hogy kiszabadítson egy youtubert, aki a saját fejét betonozta be egy mikrohullámú sütőbe, egy wolverhamptoni ház garázsában.
Vágólapra másolva!

A 22 éves férfi és barátai hét zsák gyorsan kötő cementet öntöttek egy mikrohullámú sütőbe, amit öntőformaként akartak használni.

A férfi egy videó kedvéért vállalta, hogy bebetonozza a saját fejét, az egészet fel is tették a YouTube-ra.

A youtuber egy szatyorral védte a fejét, mielőtt a cementtel teli mikróba tette, és egy csövön át lélegzett. Azonban amikor a cement elkezdett megkötni, a cső is kezdett elzáródni, így egyre nehezebben tudott levegőt venni, és pánikba esett.

- mondta a barátainak, akiknek sikerült egy kis lyukat törni a cementbe, így a férfi újra kapott levegőt.

A barátai 90 percen át próbálták kiszabadítani, mire belátták, hogy nem fog menni, ezért kihívták a tűzoltókat. Nekik egy órába telt, mire le tudták szedni a mikrót a fejéről.

Az egyik tűzoltó azt mondta, amilyen viccesnek hangzik a helyzet, a férfi olyan könnyen megfulladhatott, vagy súlyosan megsérülhetett volna - írja az Independent.

A tűzoltók azt is mondták, hogy a férfiak mind nagyon sajnálták az esetet, és bocsánatot kértek, de ez akkor is egy olyan eset volt, ami a valós balesetektől vonta el őket.