A 17 éves fiú kivégezte barátnője szüleit a lány előtt

Vágólapra másolva!
December 22-én hajnalban 16 éves lányuk hálószobájában ott találták a szülők a lány barátját, akit azonnali távozásra szólítottak fel. A fiú agyonlőtte a szülőket, majd maga ellen fordította a fegyverét, de az öngyilkosság nem sikerült. Jelenleg kórházban van, válságos állapotban.
Vágólapra másolva!

A Fox News számol be róla, hogy milyen családi tragédia történt az USA Virgina államában, Fairfax megyében. A 48 éves Scott Fricker és a 43 éves Buckley Kuhn-Fricker harmonikus családi életet éltek, egyetlen gyerekük a 16 éves lányuk volt. Nem ellenezték, hogy a lány járni kezdjen azzal a 17 éves fiúval, akivel ugyanabba a magániskolába jártak. Mint ahogy azt nagyon sokan teszik újdonsült ismerősükkel, Buckley Kuhn-Fricker is a közösségi médián keresztül igyekezett többet megtudni lánya barátjáról. Megdöbbentette, amit látott:

a fiú oldala tele volt neonáci propagandával.

Hitler-idézetek, antiszemita megjegyzések, a könyvégetés dicsőítése és bejegyzések arról, hogy az USA-ban eljön majd a „fehér forradalom" ideje.

Scott Fricker és Buckley Kuhn-Fricker, a szülők Forrás: Fairfax megyei rendőrség

Buckley Kuhn-Fricker e-mailben felhívta az iskola igazgatójának figyelmét, hogy diákjuk rossz útra tévedt, de az iskolaigazgató nem tett semmit az ügyben. A Fricker-szülők mindenesetre megállapodtak abban, hogy a lányukat eltiltják a neonáci fiútól, minden kapcsolatot meg kell szakítania vele. Mindez szerdán történt, a lány tudomásul vette szülei döntését. Pénteken hajnali öt órakor a szülők arra ébredtek, hogy beszélgetés hallatszik ki a lányuk hálószobájából. Az apa azonnali távozásra szólította fel a fiút, mire az fegyvert rántott, és agyonlőtte mindkét szülőt.

Aztán saját magát is fejbe lőtte, de nem halt meg.

Jelenleg kórházban van, válságos az állapota.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!