Vérengzés Ohióban: négy halott, egy sebesült

Vágólapra másolva!
Eltűnt személyként tartották nyilván a hét éves Devin Holsont. Sajnos csak a holttestét találták meg egy lakókocsiban. Ugyanitt három felnőtt holttestére is rábukkantak, de őket egyelőre még nem azonosították. Pár száz méterre egy másik lakókocsiban egy negyedik felnőttet is meg találtak, aki súlyosan megsérült a fején és a nyakán, őt kórházba szállították.
Vágólapra másolva!

Egyelőre kevés információt árult el a bűncselekményről a Lawrence megyei seriff, tudósított a Fox News. Ohio déli részén egy lakókocsiban négy holttestet találtak: három felnőttet és egy hét éves kisfiút lőtt agyon valaki. A bűntény helyszínétől nem messze, egy másik lakókocsiban súlyosan megsebesült felnőtt személyt találtak, akit a huntingtoni kórházba szállítottak. Az öt személy kapcsolatban állt egymással, a kisfiú otthona a második lakókocsi volt.

A gyilkosságokkal és a gyilkossági kísérlettel indíték megemlítése nélkül a 23 éves Aaron Lawsont gyanúsítják, akinek egy kék furgonnal sikerült elmenekülni az őt üldöző rendőrök elől, mert a rendőrautó belehajtott egy árokba.

A gyilkosságok hatvan kilométerre Piketontól történtek, ahol 2016 áprilisában ugyanannak a családnak nyolc tagját ölték meg négy egymáshoz közeli házban, és

a gyilkosukat a mai napig nem találták meg.

A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy van-e összefüggés a két mészárlás között.