Egy halottnak nyilvánított férfi lélegezni kezdett a saját koporsójában

Vágólapra másolva!
Családja szerint a 28 éves férfi a virrasztásán újra lélegezni kezdett, de később a kórházban ismét halottnak nyilvánították.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Watson Franklin Mandujano Doroteo perui lakos egy gyökérkezelés szövődményeként magas lázzal és hidegrázással küzdött, később pedig az orvosok halottnak nyilvánították.

A virrasztáson viszont családja észrevette, hogy a fiatalember mellkasa egyenletesen emelkedik és esik: szerintük úgy tűnt, lélegzik saját koporsójában. Miután egy doktor megerősítette, hogy a férfi életjeleket ad, mentőt hívtak, kórházba szállították, ahol viszont ismét halottnak nyilvánították.

A rokonok szerint Doroteo végig életben volt, csak a műtét alatt kapott szerek, köztük diazepám szedálták le annyira, hogy halottnak tűnjön.

A helyi hatóságok vizsgálják az ügyet, hogy az orvosok tévesen mondták-e ki Doroteo halálát, vagy az izmai kezdtek el újra mozogni a halál beállta után.

Forrás: https://www.independent.co.uk/news/world/americas/man-wakes-up-funeral-open-casket-mourners-family-members-watson-franklin-mandujano-doroteo-peru-a8021851.html