Részeg román exképviselő ágyékon rúgott egy rendőrt

Vágólapra másolva!
Igazoltatás miatt állították meg azt az autót, amiben a volt demokrata-liberális párti parlamenti képviselő, Cristian Boureanu is ült. A román exhonatya ezt azonban nem nézte jó szemmel, ezért nekiment a rendőrnek, és ágyékon rúgta. Minderről felvételt is készítettek, amit megosztottak a Facebookon.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön este közúti igazoltatás közben ittasan Cristian Boureanu volt demokrata-liberális párti parlamenti képviselő az őt igazoltató rendőrt ágyékon térdelte, az esetről felvétel is készült – írja a Főtér.ro.

A brassói rendőr maga tette fel az ominózus jelenetet szombaton. A felvételen látható, hogy a Boureanu által ágyékon rúgott rendőr visszaüt, majd elindul a volt képviselő irányába, és megpróbálja ököllel arcon ütni.

A rendőr csütörtökön éjjel megállította az autót, amelyben a volt képviselő is utazott, és elkérte a vezető dokumentumait. A jobb oldali ülésen helyet foglaló

Boureanu az ügyészség szerint megfenyegette a rendőrt, kezét a gépkocsi ajtajának nyílásába szorította, elszakította az egyenruháját, és ágyékon rúgta, 7-8 napon belül gyógyuló sérülést okozva.

A lap forrásai szerint Cristian Boureanut megbilincselve kísérték be pénteken a rendőrségre. Ugyanazon források azt állították, hogy a történtek idején az exképviselő részeg volt, később rosszul lett, és a Floreasca kórházba szállították.

Szombaton reggel Boureanut előzetes letartóztatásba tették.