Ledobta egy hídról a kisbabáját egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy connecticuti férfi a saját kisfiát dobta le a hídról, majd megpróbált öngyilkos lenni. A feleségén akart így bosszút állni. A férfi azonban túlélte a zuhanást, most 70 év börtönre ítélték.
Vágólapra másolva!

Tony Moreno a héthónapos kisfiát dobta le az Arrigoni Bridge-ről.

A gyerek 27 métert zuhant a Connecticut folyóba, és azonnal meghalt.

Ezután Moreno is a folyóba ugrott. Súlyosan megsérült, de túlélte a zuhanást.

A most 23 éves férfi a bíróságon azt mondta, véletlenül ejtette fiát a folyóba, soha nem akarta bántani. Ő pedig azért ugrott le, hogy kimentse a gyereket. A bíróság azonban nem hitt neki, mivel a férfi az eset után

a rendőröknek beismerte, hogy ledobta a kisfiát.

Ráadásul egy üzenetet is hagyott a feleségének, amiben azt írta, élvezze tovább az életét nélkülük, a kisfiú már halott, és hamarosan ő is az lesz.

A gyilkosság előtt pár nappal hoztak ítéletet a gyerek-elhelyezési ügyben. A férfi közös felügyeleti jogot kapott a feleségével, ezután pedig nőtt a feszültség kettejük között - írja az Inside Edition.

A rendőröket a férfi édesanyja értesítette, mivel fia a gyilkosság előtt felhívta, és elmondta, mit tervez. A rendőrök pont akkor értek oda, amikor a férfi leugrott. Ekkor a gyereknek már nyoma se volt, csak egy üres babakocsit találtak.

A kisfiú holttestét két nappal később találták meg.

A gyerek édesanyja azt mondta, a férfi az ő életét is elvette, mivel már sosem láthatja felnőni kisfiát.

A gyilkosság még 2015 júliusában történt, a bíróság azonban most ítélte el a férfit, akinek 70 évet kell börtönben töltenie.