Drogcsempészettel gyanúsították, aztán megkérték a kezét

Vágólapra másolva!
Szokatlan módját választotta  a lánykérésnek egy ukrán határőr. Barátnője kocsija alá előzőleg több kiló kábítószert rejtettek a határon - azért remélhetően csak utánzatot.
Vágólapra másolva!

Az ukrán Okszana Ticskovszkaja vélhetőleg élete egyik legrosszabb, egyben legemlékezetesebb kalandját élte át a minap, amikor Lengyelországból hazafelé tartott gépkocsijával.

A Jahodin határátkelőhelyen a gyanútlan lánnyal a határőr csak annyit közölt, hogy mivel szerinte gyanúsan viselkedik, ezért tüzetesen átvizsgálják a járművét. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kocsit rámpára állították, majd a kábítószerkereső kutya perceken belül megtalálta a "cuccot". Konkrétan két fehér anyaggal teli zacskót.

- számolt be a történtekről a Korrespondent.net. A lányban az sem keltett gyanút, hogy a határőrök az egész akciót kamerára vették.

Okszana csak sápadozott, amikor a szakértő közölte vele, hogy a csomagokban nagy mennyiségű heroint és rengeteg amfetamin tablettát találtak, amiért Ukrajnában háromtól hat évig terjedő börtönbüntetés jár.

A 20 év körüli lányt már a rosszúllét kerülgette, amikor egy hatalmas rózsacsokorral és jeggyűrűvel a kezében hirtelen megjelent a barátja, aki szintén határőr, és megkérte Okszana kezét.

Azt nem tudni, hogy a meglepett lány ijedtében, vagy örömében sírta el magát, de végül igent mondott.